En strålende kortur til Irland!

Den 8. -11. juni var Sandvikakoret i Irland nærmere bestemt byen Limerick. Her deltok vi på en korfestival «Limerick sings» sammen med mange andre kor fra hele verden. Høydepunktet var nok en felles opptreden på Cliffs of Moher der alle korene fremførte What a wonderful world sammen! Det var ca 250 sangere ialt og på forhånd hadde vi en kort øvelse med dirigent Ruaidhri O Dalaigh som også hadde laget det flotte kor-arrangementet. Vi deltok også i «Choral trail» der vi på møtte et annet kor (Voices of the Boyne) i Bunratty Castle and Folk park og sang hvert vårt repertoar, til stor applaus fra hverandre og noen fremmøtte turister.

Så var det lagt opp til samsang med et lokalt kor som inviterte oss til felles konsert og treff på en pub etterpå. Koret het Cahir to Sing og for en velkomst!! Vi sang hver vår del i den flotte Cahir castle og avslutte med felles An Irish blessing. En stor opplevelse! Etterpå på pub med mat og fantastiske hjemmelagde kaker, sang vi alle vårt «pub-repertoar» for hverandre.

Vi fikk også med oss en fantastisk konsert med King Singers (noe å strekke seg etter …) som også hadde en nordisk sekvens med en tradisjonell bruremarsj, Ola Gjeilo og Evard Grieg fra Norge.

Les mer på Facebook og TV innslaget fra Cliffs of Moher konserten her: https://www.rte.ie/news/regional/2023/0610/1388477-cliff-choir/

Sandvikakoret deltok i Choral Trail – her i Bunratty Castle and Folk park.
Vår flotte og flinke dirigent Rebekka.