Status for Straks sommer!

Sommerkonsert BAKgården Sandvika  lørdag 1 juni

kl. 11.30: Oppmøte for oppvarming i lokale til venstre for scenen. Kl.12.15. Lydsjekk og oppstilling kor på scenen. Kl. 13.00. Oppstart konsert. Varighet: ca. 30 min.   Antrekk: Lyst, lett, sommerlig.

Vi er først av tre som opptrer den dagen.

NB: «Meld deg på» på konserten på hjemmesiden. Per dato er 25 påmeldt. 10 har ikke meldt om de kommer eller ikke. For å vite hvor mange vi blir inkludert hvor mange per stemme, samt forberedelse med arrangør mht. trabulanter, oppstilling, mikrofoner etc. er det viktig å melde seg på eller av.

Sommeravslutning på Kalvøya

Vår tradisjonsrike sommeravslutning er som vanlig på Kalvøya mandag 3 juni kl. 18. Vi samles på gresset til venstre for broen, bak Roklubben.

Ta med egen mat og drikke, sitteunderlag, sanghefte og godt humør! 🙂

Mer info: Mette tar med sanghefter fra skapet i Kommunegården. Ber alle ta med allsanger fra konserten på Folkebad.

Blir strålende vær . Sees😊

Info:

Island 25: LEILIGHETER er nå bestilt i henhold til romønsker. Disse ligger sentral og veldig nær hverandre. Kostnad for den enkelte er godt innenfor budsjettoppsett. Frist for innbetaling for leiligheter er neste år. Mer info kommer fra reisekomiteen inkl. pris for enkelt/dobbeltrom. FLYREISE: Skal bestilles straks. Depositum kr 1000 per person. Frist innbetaling til koret: 10 juni. De som ikke skal være med på retur til Norge må melde . RIKTIG NAVN: Alle navn må være riktige I vår medlemsliste (På hjemmeside og påmeldingslisten ) i forhold til pass . Alle sjekker nå og melder avvik. Mer info fra reisekomiteen kommer veldig snart.

Sommerkonsert BAKgården Sandvika  lørdag 1 juni

kl. 11.30: Oppmøte for oppvarming i lokale til venstre for scenen. Kl.12.15. Lydsjekk og oppstilling kor på scenen. Kl. 13.00. Oppstart konsert. Varighet: ca. 30 min.   Antrekk: Lyst, lett, sommerlig.

Vi er først av tre som opptrer den dagen.

NB: «Meld deg på» på konserten på hjemmesiden. Per dato er 25 påmeldt. 10 har ikke meldt om de kommer eller ikke. For å vite hvor mange vi blir inkludert hvor mange per stemme, samt forberedelse med arrangør mht. trabulanter, oppstilling, mikrofoner etc. er det viktig å melde seg på eller av.

Sommeravslutning på Kalvøya

Vår tradisjonsrike sommeravslutning er som vanlig på Kalvøya mandag 3 juni kl. 18. Vi samles på gresset til venstre for broen, bak Roklubben.

Ta med egen mat og drikke, sitteunderlag, sanghefte og godt humør! 🙂

Øvrig Info:

Island 25: LEILIGHETER er nå bestilt i henhold til romønsker. Disse ligger sentral og veldig nær hverandre. Kostnad for den enkelte er godt innenfor budsjettoppsett. Frist for innbetaling for leiligheter er neste år. Mer info kommer fra reisekomiteen inkl. pris for enkelt/dobbeltrom. FLYREISE: Skal bestilles straks. Depositum kr 1000 per person. Frist innbetaling til koret: 10 juni. De som ikke skal være med på retur til Norge må melde . RIKTIG NAVN: Alle navn må være riktige I vår medlemsliste (På hjemmeside og påmeldingslisten ) i forhold til pass . Alle sjekker nå og melder avvik. Mer info fra reisekomiteen kommer veldig snart.