Melding om nye sanger

Da er Musescorefilene for Tjuv og tjuv + Og Jomfrun hun går i ringen lagt i notearkivet og i kalender for førstkommende øvelse 11 mars.

Sanger for våren/Folkebadet:

Rebekkas liste over forslag til sanger (etter innspill på ca 50 sanger fra 20 kormedlemmer) er gjennomgått i siste to styremøter.  Rebekka har vurdert et par forslag på nytt og dette er listen som påbegynnes etter konsert Frelsesarmeen:

  • Kom mai du skjønne milde, Mailied/Maisang, Vals i tango, Tjuv och tjuv, Oh what a day, Side by side, Eg bid ad heilsa (vurderes endring  tekstmessig), Puttin on the ritz, Og Jomfruen går i ringen, Barn av regnbuen, Jeg var en gategutt. (Gutta)

Fellesnummer:

  • All you have to do is dream (Fornebu singairs har lydfiler)og Pål sine hønur

Deler av vårt  repertoar synges på  konserten i BakGården